Nu căsătoria, ci divorțul îl îngrijorează!

Özcan Deniz a acordat un interviu cotidianului Sabah. A vorbit despre filmul „Ikinci șans/A doua șansă, dar și despre căsătorie. Despre film am mai scris aici, așa că am ales să vă relatez ce a vorbit despre căsătorie.

o7

Credeți că e târziu pentru căsătorie?

Nici vorbă, din contră. Zic că e tocmai timpul. Mie nu mi se pare de bun augur ca un bărbat sub 40 ani să se aventureze în așa ceva. Întâi trebuie să se așeze din punct de vedere profesional, apoi trebuie să termine cu grijile vieții. Altfel, în acel cerc al vieții, și-ar pierde copilul și soția. Vedeți și voi ce se întâmplă. E păcat de foarte mulți copii. Oamenii se căsătoresc și divorțează chiar dacă au copii. După ce se naște copilul, nu ai cum să divorțezi. Femeia aceea îți este soție pentru toată viața. Să fie într-un ceas bun. Nu este frumos să vezi copilul tău crescând în mâinile altora. Eu nu am vreo problemă cu căsătoria, ci cu divorțul. Sunt la vârsta în are aș putea tine la cel mai jos nivel probabilitatea de a divorța.

Spuneți că nu veți divorța dacă vă veți căsători?

Da. Mă știu și nu m-aș căsători de dragul aventurii. Acum există foarte puține griji în legătură cu mine. Cine-mi va ieși în cale, ce griji are? Nu știu.

Ca muzician, exista teama de a nu pierde fani căsătorindu-te. Este valabil și în actorie?

Este diferit în muzică. Când ești pop star, atragi clienți live. Ești acolo ca Özcan Deniz și oamenii aceia vin pentru tine, nu vin pentru un personaj pe care îl interpretezi. Ești singur. Exiști tu și sunt melodiile tale. Pentru ca oamenii să-și facă iluzii în legătură cu tine, trebuie să fii burlac. Dar în actorie nu este așa. În cinema nu este așa. La cinema, pentru ca actorul să fie credibil, se preferă ca el să fie căsătorit.

o6.jpg

13 comments

 1. El a vrut realizare profesionala,bani, faima si maturitate. Sa il vedem de acum înainte. Actorii si artiștii dacă nu au neveste tot din aceasi bransa, cam greu in formarea unei familii.

  Apreciază

 2. Multi barbati gandesc precum el si am intalnit multi care fie sunt la prima casnicie la 40 si le a fost frica de pasul asta fie la a 2 a dansa vorba filmului.
  Declaratia lui este conform celor simtite, putea sa fie evaziv. Imi place

  Apreciază

 3. Ce arome in dimineata asta!
  Eu cred ca a declarat fix ce a facut si ce gandeste. Pana la urma putea spune ca stilul de viata si munca l-au impiedicat sa si intemeieze o familie. Imi place cum gandeste.

  Apreciază

 4. Eu cred ca i-a fost frica de implicare dar nici nu a avut timp sa se deduce unei familii.
  Mie imi place ce a declarat si chiar cred ca nu e doar la nivel declarativ.

  Apreciază

 5. :-))))) Oana.

  Ozcan a raspuns gentil si oarecum just dar si cu scuza barbatului cu succes in cariera si cu lipsuri in viata personala. Sau poate chiar nu a simtit lips si a asteptat. Fiind ocupat e si greu sa tii o familie.
  Am citit ce spune Nurgul, divortata cu un copil si ca femeie in Turcia. Valorile lor sunt altele.
  Una peste alta, imi place ce spune si ii uram succes:))))

  Apreciază

 6. :)))) vedeti de ce imi place mie Nurgul? Ca e femeie desteapta. Barbatii trec de la adolescenta la andropauza. Si o mai impingem si in bratele lui Ozcan asta care a umblat cu adolescente:))))

  Apreciază

 7. Judecand dupa rata divorturilor si ca in zilele noastre sunt cat mai multi care se casatoresc dupa 35, sa zicem ca are o gandire sanatoasa dar da si motive pentru care pana la 44 nu a facut o. E artist, la ei mai greu.

  Apreciază

 8. As zice ca e prea bun să fie adevărat. Nu cred că e doar sa impresioneze dar mă gândesc că până acum de aceea a pierdut timpul cu relațiile tinere? Mă mir că a vorbit despre asta. Însă nu cred că există divorțurile pentru că bărbatul s a însurat sub 40. Dar îmi place cum gândește.

  Apreciază

 9. Zise o cârcotașa fan Keremcem si devotata chiar😝
  Se justifică evident însă nu comentam:))))
  Dar de ce trebuie sa si facă lumea ( femeile) iluzii cu cantaretii? :))))

  Apreciază

 10. Si cum citeam ca Ozcan Deniz este turcul care a înnebunit româncele, a detronat vocea, x factor, mama nu respira 3 ore, prietenele la fel… după interviul asta toate supina în cor. Mapamondul nu doar noi😂
  E real băiatul ăsta? Nurgul, do something:)))))
  Se cam contrazice în final, adică ca actor trebuie sa fii însurat si cantacios singur? Keremcem e în trend:))))))

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s